کتاب لاتین غذا های کاربردی: اصول و تکنولوژی (۲۰۰۹)
غذاهای کاربردی یک سری مواد غذایی هستند که مناسب سلامتی بدن میباشند و برای بهبودی و بازگرداندن سلامتی استفاده میگردند. از جمله غذاهای کاربردی میتوان به سویا، ماست، برخی ادویهها، سبزیجات و میوهها و به ویژه انواع تیره و موارد دیگری اشاره نمود. امروزه با پیشرفت علوم و تکنولوژی تلاشهای فراوانی صورت میگیرد تا این گروه از مواد غذایی به طور گسترده تری وارد بازار مصرف گردند. کتاب لاتین غذا های کاربردی: اصول و تکنولوژی هم به بیان مواد غذایی مفید برای بدن از جمله سبوس، ویتامین، آنتی اکسیدانهای موجود در برخی مواد غذایی و سایر موارد پرداخته است و اطلاعات مفیدی را در این حوزه دز اختیار علاقمندان قرار میدهد.
مشخصات کتاب لاتین غذا های کاربردی: اصول و تکنولوژی
نام کتاب: Functional Foods: Principles and Technology
نویسنده: Mingruo Guo
زبان: انگلیسی
تاریخ چاپ: ۲۰۰۹
ویراست: اول
ناشر: CRC Press
تعداد فصول: ۹ فصل
تعداد صفحات: ۳۸۸ صفحه
حجم فایل: ۶ مگابایت
معرفی کتاب لاتین غذا های کاربردی: اصول و تکنولوژی
کتاب لاتین غذا های کاربردی: اصول و تکنولوژی توسط پروفسور مینگرو گو نوشته شده و در سال ۲۰۰۹ به چاپ رسیده است. کتاب حاضر در ۹ فصل سازمان دهی گردیده است که عناوین برخی فصول این کتاب را در زیر مشاهده میکنید:
فصل اول: مقدمه
فصل دوم: آنتی اکسیدانها
فصل سوم: فیبر رژیم غذایی
فصل چهارم: پره بیوتیک و پروبیوتیک
فصل پنجم: لیپیدها
فصل ششم: ویتامینها
فصل هفتم: سبوس
فصل هشتم: نوشیدنیهای ورزشی
فصل نهم: شیر انسان
خرید و دانلود کتاب لاتین غذا های کاربردی: اصول و تکنولوژی
شما میتوانید با خرید و دانلود کتاب لاتین غذا های کاربردی: اصول و تکنولوژی از مزایای این خرید استفاده نمایید که عبارتند از:
۱- متن کامل کتاب لاتین غذا های کاربردی: اصول و تکنولوژی به صورت pdf
۲- دسترسی سریع به لینک دانلود پس از پرداخت
۳- پاسخگویی سریع به سوالات پس از خرید
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.