کتاب لاتین کیفیت رژیم غذایی آمریکایی ها (۲۰۰۹)
الگوهای مصرف غذا و مواد غذایی مختلف در میان مردمان کشورهای مختلف و فرهنگهای گوناگون تفاوتهای زیادی دارد. مردمان هر منطقه بر اساس شرایط آب و هوایی و نیازهایی که دارند مواد غذایی خاصی را بیشتر مصرف مینمایند. کتاب لاتین کیفیت رژیم غذایی آمریکایی ها به بیان مطالبی در خصوص مواد غذایی مصرفی آمریکاییها، الگوهای تغذیه و وعدههای غذایی و میان وعدههای آنان پرداخته است و در این زمینه مطالبی جدید و مفید را برای علاقمندان این حوزه ارائه میدهد.
مشخصات کتاب لاتین کیفیت رژیم غذایی آمریکایی ها
نام کتاب: Diet Quality of Americans
نویسنده: Nancy Cole & Mary Kay Fox
زبان: انگلیسی
تاریخ چاپ: ۲۰۰۹
ویراست: اول
ناشر: Nova Science Publishers, Inc
تعداد فصول: ۷ فصل
تعداد صفحات: ۲۴۵ صفحه
حجم فایل: ۳٫۴ مگابایت
معرفی کتاب لاتین کیفیت رژیم غذایی آمریکایی ها
کتاب لاتین کیفیت رژیم غذایی آمریکایی ها توسط نانسی کول و ماری کای فوکس نوشته شده و در سال ۲۰۰۹ به چاپ رسیده است. این کتاب جزء مجموعه کتابهای پیشرفت پژوهش تغذیه و رژیم غذایی محسوب میگردد. کتاب حاضر در ۷ فصل و ۳ ضمیمه سازمان دهی گردیده است که عناوین فصول این کتاب را در زیر مشاهده میکنید:
فصل اول: مقدمه
فصل دوم: مصرف معمول روزانه ویتامینها، مواد معدنی و فیبر
فصل سوم: مصرف انرژی
فصل چهارم: الگوهای وعده غذایی و میان وعده
فصل پنجم: انتخاب غذا
فصل ششم: شاخص تغذیه سالم
فصل هفتم: نتایج
خرید و دانلود کتاب لاتین کیفیت رژیم غذایی آمریکایی ها
شما میتوانید با خرید و دانلود کتاب لاتین کیفیت رژیم غذایی آمریکایی ها از مزایای این خرید استفاده نمایید که عبارتند از:
۱- متن کامل کتاب لاتین کیفیت رژیم غذایی آمریکایی ها به صورت pdf
۲- دسترسی سریع به لینک دانلود پس از پرداخت
۳- پاسخگویی سریع به سوالات پس از خرید
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.