کتاب لاتین تغذیه فردی: اصول و کاربردها (۲۰۰۸)
توجه به الگوی تغذیهای تاثیر فراوانی در وضعیت سلامتی افراد دارد. کتاب لاتین تغذیه فردی: اصول و کاربردها هم به بیان مطالبی در خصوص تغذیه فردی، برخی اختلالات مرتبط با تغذیه و سایر موارد پرداخته است
مشخصات کتاب لاتین تغذیه فردی: اصول و کاربردها
نام کتاب: Personalized Nutrition: Principles and Applications
نویسنده: Frans Kok, Laura Bouwman & Frank Desiere
زبان: انگلیسی
تاریخ چاپ: ۲۰۰۸
ویراست: اول
ناشر: Taylor & Francis Group, LLC
تعداد فصول: ۱۶ فصل
تعداد صفحات: ۳۰۶ صفحه
حجم فایل: ۶٫۷ مگابایت
معرفی کتاب لاتین تغذیه فردی: اصول و کاربردها
کتاب لاتین تغذیه فردی: اصول و کاربردها توسط فرانس کوک، لورا بوومن و فرانک دسیر گرد آوری شده و در سال ۲۰۰۸ به چاپ رسیده است. کتاب حاضر در در دو بخش و ۱۶ فصل سازمان دهی گردیده است که عناوین فصول این کتاب را در زیر مشاهده میکنید:
فصل اول: نوتریژنومیکس و ترانسکریپتومیکس: کاربردهای تحلیل میکرواری در پژوهش تغذیه
فصل دوم: کشف پروتئوم برای مارکرهای سلامتی
فصل سوم: متابولومیکس و اثر متابولیکی فردی
فصل چهارم: تغذیه، ژنومیکس و خطر بیماری قلبی عروقی
فصل پنجم: نوتریژنومیکس و التهاب مزمن
فصل ششم: پیشگیری فردی دیابت تیپ ۲
فصل هفتم: به سوی تغذیه فردی برای پیشگیری و درمان سرطان
فصل هشتم: نوتریژنومیکس و آنژیوژنز در چاقی
فصل نهم: برنامه ریزی متابولیک در طی بارداری: مفاهیم برای تغذیه فردی
فصل دهم: مزه به عنوان دروازهبان تغذیه فردی
فصل یازدهم: تغذیه فردی و سلامت عمومی
فصل دوازدهم: کاربردهای قریب الوقوع نوتریژنومیکس: تحلیل منفعتبران
فصل سیزدهم: فاکتور شخصی در ارتباطات تغذیه
فصل چهاردهم: چشم اندار بازار یابی و رفتار مصرف کننده در مورد تغذیه فردی
فصل پانزدهم: نگرش مصرف کننده ایالات متحده نسبت به تغذیه فردی
فصل شانزدهم: اخلاق شخصی تغذیه
خرید و دانلود کتاب لاتین تغذیه فردی: اصول و کاربردها
شما میتوانید با خرید و دانلود کتاب لاتین تغذیه فردی: اصول و کاربردها از مزایای این خرید استفاده نمایید که عبارتند از:
۱- متن کامل کتاب لاتین تغذیه فردی: اصول و کاربردها به صورت pdf
۲- دسترسی سریع به لینک دانلود پس از پرداخت
۳- پاسخگویی سریع به سوالات پس از خرید
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.