کتاب لاتین تغذیه ورزشی: چربی ها و پروتئین ها (۲۰۰۷)
در طی فعالیت بدنی و تمرینات ورزشی باید به نوع رژیم غذایی و مواد غذایی مصرفی توجه ویژهای نمود. کتاب لاتین تغذیه ورزشی: چربی ها و پروتئین ها به بیان جزئیاتی در خصوص انواع چربیها و اسید آمینههای مصرفی میپردازد و مطالبی را در این خصوص ارائه میدهد.
مشخصات کتاب لاتین تغذیه ورزشی: چربی ها و پروتئین ها
نام کتاب: Sports Nutrition: Fats and Proteins
نویسنده: Judy A. Driskell
زبان: انگلیسی
تاریخ چاپ: ۲۰۰۷
ویراست: اول
ناشر: Taylor & Francis Group, LLC
تعداد فصول: ۱۶ فصل
تعداد صفحات: ۴۰۲ صفحه
حجم فایل: ۵٫۳ مگابایت
معرفی کتاب لاتین تغذیه ورزشی: چربی ها و پروتئین ها
کتاب لاتین تغذیه ورزشی: چربی ها و پروتئین ها توسط جودی ای. دریسکل گرد آوری شده و در سال ۲۰۰۷ به چاپ رسیده است. کتاب حاضر در ۴ بخش و ۱۶ فصل آماده شده است که عناوین فصول این کتاب در زیر ذکر گردیدهاند:
فصل اول: مقدمهای بر تغذیه ورزشی: چربیها و پروتئینها
فصل دوم: چربیهای کل، چربیهای اشباع و کلسترول
فصل سوم: تری گلیسریدهای زنجیره متوسط
فصل چهارم: اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶
فصل پنجم: لینولئیک اسید کونژوگه
فصل ششم: اکتاکوزانول و روغن جوانه گندم
فصل هفتم: پروتئین: کمیت و کیفیت
فصل هشتم: پروتئینهای کشک، کازئین و سبوس
فصل نهم: کراتین
فصل دهم: گلوکزآمین و کندروئیتین سولفات
فصل یازدهم: کراتینین
فصل دوازدهم: بتا هیدروکسی بتا متیل بوتیرات
فصل سیزدهم: آمینواسیدهای زنجیره منشعب
فصل چهاردهم: گلوتامین
فصل پانزدهم: دیگر آمینواسیدهای منحصر به فرد
فصل شانزدهم: نسبتهای توصیه شده کربوهیدراتها به چربیها به پروتئینها در رژیمها
خرید و دانلود کتاب لاتین تغذیه ورزشی: چربی ها و پروتئین ها
شما میتوانید با خرید و دانلود کتاب لاتین تغذیه ورزشی: چربی ها و پروتئین ها از مزایای این خرید استفاده نمایید که عبارتند از:
۱- متن کامل کتاب لاتین تغذیه ورزشی: چربی ها و پروتئین ها به صورت pdf
۲- دسترسی سریع به لینک دانلود پس از پرداخت
۳- پاسخگویی سریع به سوالات پس از خرید
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.