کتاب لاتین راهنمای غذا های فراسودمند و عملکردی (۲۰۰۷)
مواد نوتراسوتیکال یا غذاهای فراسودمند موادی هستند که فواید پزشکی و سلامتی از قبیل پیشگیری و درمان دارند بنابراین با قرار دادن آنها در سبد غذایی میتوان به ارتقای وضعیت سلامتی کمک شایانی کرد. کتاب لاتین راهنمای غذا های فراسودمند و عملکردی به بیان توضیحاتی در زمینه غذاهای عملکردی و سودمندی آنها پرداخته است و مطالب مفیدی را ارائه میدهد.
مشخصات کتاب لاتین راهنمای غذا های فراسودمند و عملکردی
نام کتاب: Handbook of Nutraceuticals and Functional Foods
نویسنده: Robert E. C. Wildman
زبان: انگلیسی
تاریخ چاپ: ۲۰۰۷
ویراست: دوم
ناشر: Taylor & Francis Group, LLC
تعداد فصول: ۲۸ فصل
تعداد صفحات: ۵۶۲ صفحه
حجم فایل: ۶ مگابایت
معرفی کتاب لاتین راهنمای غذا های فراسودمند و عملکردی
کتاب لاتین راهنمای غذا های فراسودمند و عملکردی توسط رابرت ای. سی. وایلدمن گرد آوری شده است و ویرایش دوم آن در سال ۲۰۰۷ به چاپ رسیده است. کتاب حاضر در ۲۸ فصل سازمان دهی شده است که عناوین برخی فصول این کتاب را در زیر مشاهده میکنید:
– غذاهای فراسودمند و عملکردی
– ایزوفلاون: منبع و متابولیسم
– لیکوپن: منابع غذایی، خواص و سلامت
– فیبر رژیمی و بیماری قلبی کرونری
– امگا ۳ روغن ماهی و متابولیسم لیپوپروتئین
– امگا ۳ روغن ماهی و مقاومت به انسولین
– کاربردهای گیاهان به غذاهای عملکردی
– روغن زیتون و مزایای سلامت
– پروبیوتیک و پرهبیوتیک
– غذاهای فراسودمند و التهاب در ورزشکاران
– استرس اکسیداتیو و نیازمندی آنتی اکسیدان در ورزشکاران ورزیده
– قهوه به عنوان یک آشامیدنی عملکردی
– سیاست چاقی: فرصتها برای رشد بازار غذاهای عملکردی
خرید و دانلود کتاب لاتین راهنمای غذا های فراسودمند و عملکردی
شما میتوانید با خرید و دانلود کتاب لاتین راهنمای غذا های فراسودمند و عملکردی از مزایای این خرید استفاده نمایید که عبارتند از:
۱- متن کامل کتاب لاتین به صورت pdf
۲- دسترسی سریع به لینک دانلود پس از پرداخت
۳- پاسخگویی سریع به سوالات پس از خرید
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.