کتاب لاتین مقدمه ای بر تغذیه انسان (۲۰۰۹)
همواره تغذیه تاثیر بسزایی در وضعیت سلامتی انسانها و بهبود بیماریها داشته است. کتاب لاتین مقدمه ای بر تغذیه انسان هم به بیان مطالبی در زمینه تاثیرات مواد غذایی بر وضعیت سلامتی و موارد مرتبط با آن پرداخته است و اطلاعات مفیدی را ارائه میدهد.
مشخصات کتاب لاتین مقدمه ای بر تغذیه انسان
نام کتاب: Introduction to Human Nutrition
نویسنده: Michael J Gibney & others
زبان: انگلیسی
تاریخ چاپ: ۲۰۰۹
ویراست: دوم
ناشر: John Wiley & Sons Ltd
تعداد فصول: ۱۵ فصل
تعداد صفحات: ۳۸۶ صفحه
حجم فایل: ۴٫۴ مگابایت
معرفی کتاب لاتین مقدمه ای بر تغذیه انسان
کتاب لاتین مقدمه ای بر تغذیه انسان توسط میشل جی گیبنی و دیگران گرد آوری شده و ویرایش دوم آن در سال ۲۰۰۹ به چاپ رسیده است. این کتاب در ۱۵ فصل سازمان دهی شده است که عناوین فصول این کتاب را در زیر مشاهده میکنید:
فصل اول: مقدمهای بر تغذیه انسان: چشم انداز جهانی بر غذا و تغذیه
فصل دوم: ترکیب بدن
فصل سوم: متابولیسم انرژی
فصل چهارم: تغذیه و متابولیسم پروتئینها و اسیدهای آمینه
فصل پنجم: هضم و متابولیسم کربوهیدراتها
فصل ششم: تغذیه و متابولیسم لیپیدها
فصل هفتم: استانداردهای مرجع رژیمی
فصل هشتم: ویتامینها
فصل نهم: مواد معدنی و عناصر کمیاب
فصل دهم: سنجش مصرف غذا
فصل یازدهم: ترکیب غذا
فصل دوازدهم: غذا و تغذیه: مسائل امنیتی و قانونی
فصل سیزدهم: متدولوژی پژوهش تغذیه
فصل چهاردهم: ایمنی غذا: اهمیت رو به رشد مسئله سلامت عمومی
فصل پانزدهم: غذا و بیماریهای مرتبط با تغذیه: چالش جهانی
خرید و دانلود کتاب لاتین مقدمه ای بر تغذیه انسان
شما میتوانید با خرید و دانلود کتاب لاتین مقدمه ای بر تغذیه انسان از مزایای این خرید استفاده نمایید که عبارتند از:
۱- متن کامل کتاب لاتین مقدمه ای بر تغذیه انسان به صورت pdf
۲- دسترسی سریع به لینک دانلود پس از پرداخت
۳- پاسخگویی سریع به سوالات پس از خرید
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.