کتاب لاتین اصول سم شناسی غذا (۲۰۱۴)
سلامت مواد غذایی یکی از موضوعات بسیار مهمی است که همواره باید مورد توجه قرار دارد چون در صورت آلودگی آن ممکن است جان انسانهای زیادی به خطر بیفتد. کتاب لاتین اصول سم شناسی غذا به بیان مطالبی در زمینه سموم مواد غذایی و آلودگی آنها پرداخته است.
مشخصات کتاب لاتین اصول سم شناسی غذا
نام کتاب: Principles of Food Toxicology
نویسنده: Tonu Pussa
زبان: انگلیسی
تاریخ چاپ: ۲۰۱۴
ویراست: دوم
ناشر: Taylor & Francis Group, LLC
تعداد فصول: ۱۸ فصل
تعداد صفحات: ۴۰۸ صفحه
حجم فایل: ۳٫۲ مگابایت
معرفی کتاب لاتین اصول سم شناسی غذا
کتاب لاتین اصول سم شناسی غذا توسط تونو پوسا نوشته شده و ویرایش دوم آن در سال ۲۰۱۴ به چاپ رسیده است. این کتاب در ۲ بخش و ۱۸ فصل سازمان دهی شده است که عناوین فصول این کتاب را در زیر مشاهده میکنید:
فصل اول: مقدمه
فصل دوم: مسیرهای گزنوبیوتیکها در یک ارگانیسم
فصل سوم: پاسخ سمی
فصل چهارم: سم شناسی تحلیلی
فصل پنجم: ارزیابی سمیت مواد
فصل ششم: ایمنی مربوط به سم شناسی و تحلیل ریسک
فصل هفتم: مواد سمی اندوژنوس گیاه
فصل هشتم: آلایندههای ژئوشیمیایی که گیاهان از خاک جذب میکنند
فصل نهم: آلایندههای محیطی
فصل دهم: مایکوتوکسینها
فصل یازدهم: سموم اندوژنوس حیوانی
فصل دوازدهم: مواد سمی غذا از حیوانات آبزی
فصل سیزدهم: باقیمانده آفت کشها
فصل چهاردهم: داروهای دامپزشکی و افزودنیهای غذایی
فصل پانزدهم: سموم شکل گرفته ناخواسته در طی پردازش، ذخیره سازی و هضم غذا
فصل شانزدهم: افزودنیهای غذایی
فصل هفدهم: ویتامینها
فصل هیجدهم: جعل مواد غذایی
خرید و دانلود کتاب لاتین اصول سم شناسی غذا
شما میتوانید با خرید و دانلود کتاب لاتین اصول سم شناسی غذا از مزایای این خرید استفاده نمایید که عبارتند از:
۱- متن کامل کتاب لاتین اصول سم شناسی غذا به صورت pdf
۲- دسترسی سریع به لینک دانلود پس از پرداخت
۳- پاسخگویی سریع به سوالات پس از خرید
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.