کتاب لاتین تقسیم بندی استخوان دست برای ارزیابی سن استخوان (2013)

کتاب لاتین تقسیم بندی استخوان دست برای ارزیابی سن استخوان (۲۰۱۳)

استخوان سخت‌ترین بافت همبند بدن است و اجزای اصلی اسکلت بدن انسان و سیستم حرکتی محسوب می‌شود. استخوان‌ها نقش‌های مختلفی چون محافظت از برخی قسمت‌ها، کمک به فرآیند حرکت کردن، تولید سلول‌های خونی در مغز استخوان و دیگر نقش‌ها دارند. معمولا برای ارزیابی سن استخوان از اطلس‌های معروف استفاده می‌شود، کتاب لاتین تقسیم بندی استخوان دست برای ارزیابی سن استخوان هم به بیان مطالبی در ارتباط با تعیین سن استخوان و بررسی استخوان دست و مواردی از این قبیل پرداخته است و اطلاعات مفید و کاربردی را در اختیار علاقمندان قرار می‌دهد.

مشخصات کتاب لاتین تقسیم بندی استخوان دست برای ارزیابی سن استخوان

نام کتاب: Segmentation of Hand Bone for Bone Age Assessment

نویسنده: Yan Chai Hum

زبان: انگلیسی

تاریخ چاپ: ۲۰۱۳

ویراست: اول

ناشر: Springer

تعداد فصول: ۵ فصل

تعداد صفحات: ۱۴۲ صفحه

حجم فایل: ۳٫۵ مگابایت

 

کتاب لاتین تقسیم بندی استخوان دست برای ارزیابی سن استخوان (2013)

معرفی کتاب لاتین تقسیم بندی استخوان دست برای ارزیابی سن استخوان

کتاب لاتین تقسیم بندی استخوان دست برای ارزیابی سن استخوان یان چای هوم به رشته تحریر در آمده و در سال ۲۰۱۳ توسط انتشارات اسپرینگر به چاپ رسیده است. کتاب حاضر جزء مجموعه کتاب‌های خلاصه‌های اسپرینگر در علوم کاربردی و تکنولوژی محسوب می‌شود و در ۵ فصل سازمان دهی شده است که عناوین فصول این کتاب را در زیر مشاهده می‌کنید:

فصل اول: مقدمه

فصل دوم: بازبینی ادبیات

فصل سوم: طرح و پیاده سازی

فصل چهارم: نتیجه گیری و بحث

فصل پنجم: نتیجه گیری و کارهای آینده

خرید و دانلود کتاب لاتین تقسیم بندی استخوان دست برای ارزیابی سن استخوان

شما می‌توانید با خرید و دانلود کتاب لاتین تقسیم بندی استخوان دست برای ارزیابی سن استخوان از مزایای این خرید استفاده نمایید که عبارتند از:

۱- متن کامل کتاب لاتین تقسیم بندی استخوان دست برای ارزیابی سن استخوان به صورت pdf

۲- دسترسی سریع به لینک دانلود پس از پرداخت

۳- پاسخگویی سریع به سوالات پس از خرید

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *