کتاب لاتین تغذیه و حس (۲۰۱۵)
همه ما تا حدی از تاثیرات تغذیه بر وضع سلامتیمان آگاهیم و باید این مسئله را در نظر داشته باشیم که حواس پنج گانه ما در انتخاب غذا به ما کمک میکنند. به عنوان مثال عطر، بو و مزه و شکل غذا در انتخاب آن جزء اصلیترین عواملاند، از طرف دیگر ما از طریق تغذیه میتوانیم برخی از حسهای خود مثلا بینایی را تا حدی تقویت کنیم. کتاب لاتین تغذیه و حس ارتباط بین ارتباطات بین بویایی، شنوایی و احساس را با غذاها بررسی میکند و جدیدترین یافتهها در این زمینه را ارائه میدهد.
مشخصات کتاب لاتین تغذیه و حس
نام کتاب: Nutrition and Sensation
نویسنده: Alan R. Hirsch
زبان: انگلیسی
تاریخ چاپ: ۲۰۱۵
ویراست: اول
ناشر: Taylor & Francis Group, LLC
تعداد فصول: ۱۴ فصل
تعداد صفحات: ۳۴۰ صفحه
حجم فایل: ۳ مگابایت
معرفی کتاب لاتین تغذیه و حس
کتاب لاتین تغذیه و حس آلان آر. هیرسچ نوشته شده است و در سال ۲۰۱۵ به چاپ رسیده است. این کتاب در ۱۴ فصل سازمان دهی شده است که عناوین فصول این کتاب در زیر آمده است:
– تاریخچه مزه کردن
– اختلالات: نقشهای در حال ظهور در انتخاب غذا، عدم تکافوی ماده غذایی و اختلال عملکرد هضم
– بویایی
– مزه و انتخاب غذا
– ارزیابی جسمی روانی تجربه دهان انسان
– نگاه کنید و غذا را احساس کنید
– سیستم شنوایی و تغذیه
– تاثیرات chemosensory بر خوردن و آشامیدن و میانجیگری شناختی آنها
– بررسی chemosensation برای کاهش وزن
– chemosensation برای افزایش مصرف ماده غذایی در بیماران سرطانی
خرید و دانلود کتاب لاتین تغذیه و حس
شما میتوانید با خرید و دانلود کتاب لاتین تغذیه و حس از مزایای این خرید استفاده نمایید که عبارتند از:
۱- متن کامل کتاب لاتین تغذیه و حس به صورت pdf
۲- دسترسی سریع به لینک دانلود پس از پرداخت
۳- پاسخگویی سریع به سوالات پس از خرید
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.