کتاب لاتین تغذیه و اپیژنتیک (۲۰۱۵)
امروزه اپیژنتیک یکی از شاخههای علمی به شدت در حال توسعه در دنیاست و به فرآیندی گفته میشود که بدون تغییر در توالی بازهای DNA بیان ژنها تغییر میکند و قابل انتقال از نسلی به نسل دیگر است. کتاب لاتین تغذیه و اپیژنتیک یکی از جدیدترین کتابها در این زمینه است که به بررسی رابطه بین اپیژنتیک و تغذیه میپردازد.
مشخصات کتاب لاتین تغذیه و اپیژنتیک
نام کتاب: Nutrition and Epigenetics
نویسنده: Emily Ho & Frederick Domann
زبان: انگلیسی
تاریخ چاپ: ۲۰۱۵
ویراست: اول
ناشر: Taylor & Francis Group, LLC
تعداد فصول: ۱۴ فصل
تعداد صفحات: ۴۱۲ صفحه
حجم فایل: ۵٫۵ مگابایت
معرفی کتاب لاتین تغذیه و اپیژنتیک
کتاب لاتین تغذیه و اپیژنتیک توسط امیلی هو و فردریک دومان گرد آوری شده و در سال ۲۰۱۴ به چاپ رسیده است. این کتاب در ۴ بخش و ۱۴ فصل برای علاقمندان آماده شده است که عناوین فصول این کتاب را در زیر مشاهده میکنید:
فصل اول: مواجهه ابتدای زندگی و اپیژنوم: تعاملات بین مواد مغذی و محیط
فصل دوم: ورزش و رژیم غذایی مادری: تاثیرات بر چاقی و مقاومت به انسولین
فصل سوم: مصرف پروتئین و چربی مادری: پیامدهای اپیژنتیک بر رشد جنینی
فصل چهارم: فولات، متیلاسیون DNA و سرطان کولورکتال
فصل پنجم: تغذیه مادری، اپیژنتیک و بیماری مزمن
فصل ششم: الکل و متیلاسیون DNA
فصل هفتم: آسکوربیک اسید به عنوان یک تعدیل کننده اپیژنوم
فصل هشتم: تنظیم اپیژنتیک پاسخهای سلولی نسبت به ویتامین D
فصل نهم: نقش آهن در تنظیم اپیژنتیک بیان ژن
فصل دهم: سلنیوم و تاثیرات اپیژنتیک بر اهداف هیستونی و متیلاسیون DNA
فصل یازدهم: پرولین: مشاهدات متابولیک و تنظیم پارامتابولیک
فصل دوازدهم: اثرات رژیمی بر متابولیسم آدیپوسیتها و اپیژنتیک
فصل سیزدهم: اپیژنتیک BRCA-1 مرتبط با ایجاد تومور پستان و پیشگیری رژیمی
فصل چهاردهم: تنظیم میستون آسیلترانسفراز و داستیلاز بوسیله ترکیبات غذایی بیواکتیو برای پیشگیری از بیماریهای مزمن
خرید و دانلود کتاب لاتین تغذیه و اپیژنتیک
شما میتوانید با خرید و دانلود کتاب لاتین تغذیه و اپیژنتیک از مزایای این خرید استفاده نمایید که عبارتند از:
۱- متن کامل کتاب لاتین تغذیه و اپیژنتیک به صورت pdf
۲- دسترسی سریع به لینک دانلود پس از پرداخت
۳- پاسخگویی سریع به سوالات پس از خرید
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.