کتاب لاتین آلرژن های غذایی: بیوشیمی و تغذیه مولکولی (۲۰۱۴)
آلرژنها همواره در محیط اطراف ما وجود دارند و ممکن است باعث تحریک سیستم ایمنی ما و واکنشهای حساسیت زا شوند. کتاب لاتین آلرژن های غذایی: بیوشیمی و تغذیه مولکولی هم به بررسی آلرژنهای غذایی میپردازد و اطلاعات مفیدی را در مورد آنها در اختیار ما قرار میدهد.
مشخصات کتاب لاتین آلرژن های غذایی: بیوشیمی و تغذیه مولکولی
نام کتاب: Food Allergens: Biochemistry and Molecular Nutrition
نویسنده: Tanja Cirkovic Velickovic & Marija Gavrovic-Jankulovic
زبان: انگلیسی
تاریخ چاپ: ۲۰۱۴
ویراست: اول
ناشر: Springer
تعداد فصول: ۸ فصل
تعداد صفحات: ۲۱۷ صفحه
حجم فایل: ۵٫۵ مگابایت
معرفی کتاب لاتین آلرژن های غذایی: بیوشیمی و تغذیه مولکولی
کتاب لاتین آلرژن های غذایی: بیوشیمی و تغذیه مولکولی که از مجموعه کتابهای میکروب شناسی مواد غذایی و ایمنی مواد غذایی است توسط تانجا چیکروویچ ولیکوویچ و ماریژا گاوروویچ – ژانکولوویچ نوشته شده است. این کتاب توسط انتشارات معتبر اسپرینگر چاپ شده و یکی از کتابهای تخصصی در زمینه بیوشیمی به شمار میرود. این کتاب در۲۱۷ صفحه و ۸ فصل آماده شده است که عناوین این فصول در زیر ذکر شدهاند:
فصل اول: حساسیت غذایی و مجرای گوارشی
فصل دوم: نفوذ پذیری و انتقال رودهای آنتی ژنهای غذایی
فصل سوم: بیوشیمی و زیست شناسی مولکولی آلرژنهای غذایی
فصل چهارم: متدها برای شناسایی و تعیین خاصیت آلرژن در ماتریکس غذایی
فصل پنجم: قابلیت هضم آلرژنهای غذایی
فصل ششم: Microbiota و بیماری آلرژیک
فصل هفتم: مواد شیمیایی گیاهی و اختلالات ازدیاد حساسیت
فصل هشتم: پیش بینی پتانسیل آلرژنسیتی پروتئینهای جدید معرفی شده توسط بیوتکنولوژی
خرید و دانلود کتاب لاتین آلرژن های غذایی: بیوشیمی و تغذیه مولکولی
شما میتوانید با خرید و دانلود کتاب لاتین آلرژن های غذایی: بیوشیمی و تغذیه مولکولی از مزایای این خرید استفاده نمایید که عبارتند از:
۱- متن کامل کتاب لاتین آلرژن های غذایی: بیوشیمی و تغذیه مولکولی به صورت pdf
۲- دسترسی سریع به لینک دانلود پس از پرداخت
۳- پاسخگویی سریع به سوالات پس از خرید
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.