بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
بدینوسیله به اطلاع متخصصان و علاقمندان میرساند که بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران در تاریخ بیست و دوم و بیست و سوم مهر ماه ۱۳۹۴ توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان برگزار خواهد شد. برگزاری این کنفرانس به منظور ایجاد فضایی مناسب برای اجتماع متخصصان و علاقمندان برای تبادل اطلاعات درباره آخرین دستاوردهای حوزه صنایع غذایی تدارک دیده شده است. با توجه به حمایت نهادهای معتبر علمی کشور از جمله پایگاه علمی سیویلیکا از این کنگره و نیز مزایای بیساری که دبیرخانه بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران برای شرکت کنندگان در نظر گرفته است، شرکت در آن به تمامی دانشجویان و علاقمندان این حوزه از علم برای گسترش دانش و نیز تقویت رزومه پژوهشی خود توصیه میگردد. محورهای بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران در ذیل آمده است.
محورهای بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
محور اول: روشهای نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی
محور دوم: روشهای نوین پایش کیفیت در صنایع غذایی
محور سوم: نانوتکنولوژی و نانو بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
محور چهارم: میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
محور پنجم: مدل سازی در فرآیندهای مواد غذایی
محور ششم: غذاهای عملگرا
محور هفتم: غنی سازی مواد غذایی
محور هشتم: جایگزینهای طبیعی افزودنیهای سنتزی
محور نهم: ریزپوشانی در صنایع غذایی
محور دهم: بسته بندی های نوین مواد خوراکی
محور یازدهم: فرآوری پسماندههای صنایع غذایی
و سایر پژوهشها در صنایع غذایی
مزایای شرکت در بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
– ارائه گواهی معتبر به شرکت کنندگان در کنگره و ارائه دهندگان مقالات
– نمایه شدن مقالات در پایگاه علمی سیویلیکا
– آشنایی با جدیدترین یافتههای حوزه علوم و صنایع غذایی
– چاپ مقالات برتر در مجلات علمی پژوهشی
تاریخهای مهم بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
آخرین مهلت ارسال مقالات: ۳۱ مرداد ماه ۱۳۹۴
اعلام نتایج داوری مقالات: ۲۰ شهریور ماه ۱۳۹۴
زمان برگزاری کنگره: ۲۲ و ۲۳ مهر ماه ۱۳۹۴
مکان برگزاری کنگره: مشهد مقدس
وبسایت کنگره: www.23ncfst.ir
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.