کتاب روانشناسی خوردن (۲۰۱۰)
پس از اینکه اختلالات خوردن در دهههای گذشته به عنوان نوعی بیماری روانپزشکی در نظر گرفته شدند، توجه به این حوزه بیشتر شد و پس از آن حجم انبوهی از پژوهشها در رابطه با خوردن، اختلالات مرتبط با آن و تصویر بدنی انجام گرفت. کتاب روانشناسی خوردن از رویکری بسیار جالب به بررسی نقش عوامل روانشناختی در مسائلی همچون غذا خوردن سالم و ناسالم، عوامل موثر بر انتخاب غذا، معنایی که غذا برای هر فرد دارد و اختلالات خوردن پرداخته است.
مشخصات کتاب روانشناسی خوردن
نام کتاب: The Psychology of Eating: From Healthy to Disordered Behavior
نویسنده: Jane Ogden
زبان: انگلیسی
تاریخ چاپ: ۲۰۱۰
ویراست: دوم
ناشر: John Wiley & Sons Ltd
تعداد فصول: ۱۲ فصل
تعداد صفحات: ۳۹۴ صفحه
حجم فایل: ۲ مگابایت
معرفی کتاب روانشناسی خوردن
کتاب روانشناسی خوردن که در سال ۲۰۱۰ توسط جان اوگدن استاد دانشگاه تورنتو کانادا نوشته شده است مروری جالب و جامع به روانشناسی خوردن دارد. اگرچه حجم انبوهی از مقالات پژوهشی درباره خوردن و اختلالات مرتبط با آن نوشته شده است، اما کتابی که این مباحث را در یک کتاب خلاصه کرده و نظریات مرتبط با آن را آورده باشد بسیار کم است. این کتاب در ۱۲ فصل سازمان دهی شده است که عبارتند از:
فصل اول: مقدمه
فصل دوم: خوردن سالم
فصل سوم: انتخاب غذا
فصل چهارم: معنی غذا
فصل پنجم: معنی اندازه بدن
فصل ششم: نارضایتی از بدن
فصل هفتم: رژیم گرفتن
فصل هشتم: چاقی
فصل نهم: درمان چاقی
فصل دهم: اختلالات خوردن
فصل یازدهم: درمان اختلالات خوردن
فصل دوازدهم: مدل جامع رژیم گرفتن
خرید و دانلود کتاب روانشناسی خوردن
شما میتوانید با خرید و دانلود کتاب روانشناسی خوردن از مزایای این خرید استفاده نمایید که عبارتند از:
۱- متن کامل کتاب روانشناسی خوردن به صورت pdf
۲- دسترسی سریع به لینک دانلود پس از پرداخت
۳- پاسخگویی سریع به سوالات پس از خرید
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.