نخستین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران
بدینوسیله به اطلاع اساتید، دانشجویان، علاقمندان و پژوهشگران میرساند که نخستین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران در مهر ماه سال ۱۳۹۴ در تهران برگزار خواهد گردید. این همایش که با هدف تبادل اطلاعات درباره آخرین دستاوردهای علمی متخصصان در حوزه صنایع غذایی تدارک دیده شده، فرصت مناسبی را برای علاقمندان فراهم آورده تا علاوه بر تقویت رزومه پژوهشی خود، از مزایای این همایش نیز بهرهمند گردند. با توجه به حمایت نهادهای معتبر علمی کشور از این همایش، شرکت در آن به اساتید، دانشجویان و علاقمندان توصیه میشود. در زیر محورهای همایش به تفصیل آمده است.
محورهای نخستین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران
محور اول: روشهای نوین فرآوری در صنایع غذایی
محور دوم: روشهای نوین پایش کیفیت
محور سوم: ایمنی مواد غذایی
محور چهارم: فرآوردههای غذایی ارگانیک
محور پنجم: ریزپوشانی (میکرو کپسولاسیون) در صنایع غذایی
محور ششم: فرآیندهای غشایی در صنایع غذایی
محور هفتم: نانو فناوری در صنایع غذایی
محور هشتم: مدل سازی و بهینه سازی فرآیند در صنایع غذایی
محور نهم: کاربرد زیست فناوری در صنایع غذایی
محور دهم: بسته بندی در صنایع غذایی
محور یازدهم: بهینه سازی سیستمهای نوین در تضمین کیفیت
محور دوازدهم: فرآوری پسماندهای کشاورزی
محور سیزدهم: تولید و ارزش غذایی محصولات بومی
مزایای شرکت در نخستین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران
علاقمندان و متخصصان با شرکت در نخستین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران میتوانند علاوه بر دریافت گواهینامه معتبر این همایش، از دیگر مزایای آن نیز بهرهمند گردند که عبارتند از:
– چاپ مقالات پذیرش شده در مجلات معتبر ISI و ISC
– نمایه شدن مقالات مورد پذیرش در پایگاه علمی سیویلیکا
– نمایه شدن مقالات در کنسرسیوم محتوای ملی
– امکان شرکت در کارگاههایی که برای شرکت کنندگان در نظر گرفته شده است
تاریخهای مهم نخستین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران
آخرین مهلت ارسال مقاله: تا ۱۵ مهر ۱۳۹۴
اعلام نتایج داوری: ۱۸ مهر ۱۳۹۴
تاریخ برگزاری همایش: ۲۰ و ۲۱ مهر ۱۳۹۴
محل برگزاری همایش: هتل المپیک تهران
وبسایت همایش: www.cofi.ir
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.